Didim
KSM härkätie2018

Paikkakuntalainen epäiltynä tulipalon sytyttämisestä

Eilen aamulla, torstaina, noin kello 06.00 aikaan Somerolla Kimalantiellä navettarakennuksen rehutilassa oleva kutteripurukuivike oli sytytetty palamaan.

Maatilalla työskennellyt maatalouslomittaja oli havainnut liekit ja hän oli saanut sammutettua palon. Jos navettarakennus olisi syttynyt palamaan, vahingot olisivat olleet huomattavat. Poliisi otti samana päivänä kiinni paikkakuntalaisen mieshenkilön, jonka epäiltiin sytyttäneen palon. Mies on esitutkinnassa tunnustanut teon.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry