Didim
KSM härkätie2018

Pienvedet voivat huonosti

 

Pienvedet voivat huonosti. Onneksi on poikkeuksia ja Somerolla jopa yllättävän monta, kuten taimenen esiintyminen puroissa. Hyyppärän harjun ainutlaatuiset pienvedet voisivat paremmin, jos Salo ei olisi alkanut ottamaan sieltä lainkaan vettä.

Taimen on merkki puhtaista ja elinvoimaisista pienvesistä. Kuva Henrik Kettunen.

Taimen on merkki puhtaista ja elinvoimaisista pienvesistä. Kuva Henrik Kettunen.

Lue lisää 18.10.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry