Didim
KSM härkätie2018

Somero on taas tv-seikkailussa

 

cristal-ja-nygard-tripilla_4636768_1

Viihteen monitaituri Cristal Snow ja räppiympyröiden rääväsuu, Somerollakin tänä vuonna esiintynyt Petri Nygård seikkailevat Fox-kanavalla ympäri Suomea. Kaksikko tutkii kesäistä Suomea ilman ennalta määrättyä päämäärää.
Tänään esitettävässä jaksossa Snow ja Nygård seikkailevat Someron, Marttilan ja Lohjan  maalaismaisemissa. Somerolla Cristal ja Nygård muun muassa lapioivat lantaa eläinsuojelukeskus Tuulispäässä.

Cristal ja Nygård tripillä tänään Foxilla kello 20. Ohjelman seuraavat esitykset ovat 21.11. kello 17 ja 22.11. kello 18.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry