Didim
KSM härkätie2018

Eläinten viikon kampanja suivaannutti ratsastajat

 

heli_lehtonen2

Viime viikolla vietettiin Eläinten viikkoa teemana hevonen. Kampanjan tyyli sai useiden ratsastusta harrastavien ihokarvat nousemaan. Somerolainen ratsastuksen opettaja ja entinen kilparatsastaja Heli Laaksonen puhuu kolumnissaan aiheesta muun muassa näin:

”Kampanja oli ratsastajille liikaa. Keskustelu on käynyt erittäin kuumana sosiaalisessa mediassa. Kampanjan tyyli tuli monelle puun takaa. Suomessa oli viime vuonna 74 200 hevosta, joiden suusta 80 prosentilta tuskinpa löytyi suusta haavaumia. Se, että SEY haluaa kiinnitettävän huomiota hevosten hyvinvointiin, on erittäin tärkeä asia. Moni ratsastaja kuitenkin kokee, että hevosten kohdalla olisi ollut paljon muita, ja paljon vakavampiakin asioita, minkä vuoksi kampanjoida.”

Lue koko artikkeli 14.10.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry