Didim
KSM härkätie2018

Sydänterveys sydämen asiana

40 vuotta sitten perustetun Someron Sydänyhdistyksen punainen lanka on ollut sydänterveyden edistäminen.

Työtä on tehty monin eri tavoin. Viikoittainen ohjattu liikunta vedessä on kuulunut yhdistyksen ohjelmaan 1980-luvulta lähtien. On ollut luentoja, retkiä, laivaseminaareja, teatterireissuja, kokouksia, saunailtoja ja tempaistu Sydänviikon merkeissä.

On annettu vertaistukea sydän- ja verisuonitauteihin sairastuneille. On valistettu ja virkistetty niin yhdistyksen jäseniä kuin ulkopuolisiakin. On annettu apua lahjoituksin.

40-vuotisjuhlansa kunniaksi yhdistys luovutti Someron Liikunalle defibrillaatorin koulutuksineen.

Lue lisää perjantaina 28.10. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry