Didim
KSM härkätie2018

Tiisu paljastaa intiimitkin asiat arkipäivästään

 

tiisu_ruisrock_illikainen

”Olen huomannut, etten ole ajatellut kunnolla moneen kuukauteen. Tuntuu kuin olisin käyttänyt vain viittä prosenttia aivokapasiteetistani. Tähän suuria syitä ovat olleet älypuhelin ja kannettava tietokone. On niin helppoa panna aivot narikkaa ja selailla Facebookkia, Instagramia, Snapchatia ja mitä näitä nyt on.
Se, miten älypuhelin ja tietokone näkyvät arjessani, tulee selväksi melko nopeasti kun vain luettelen  normaalipäiväni kulun.”

Lue miten kolumni jatkuu 21.10.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry