Didim
KSM härkätie2018

Ypäjä Tarja päivän mediapommina Somerolla

Lamminniemen Hyvinvointikeskus, veteraanit ja Somero ovat esillä MTV3:n Uutissivulle nettiin laitetulla videolla. Syynä se, että Lamminniemessä  presidentti Tarja Haloselle vuonna 2004 lahjoitettu suomenhevosvarsa, Ypäjä Tarja, kävi ilahduttamassa veteraanien arkea. Aiheesta lisää ensi tiistain Somero-lehdessä.

Linkki videoon:

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tarja-halosen-suomenhevonen-hurmasi-sotaveteraanit-sodassa-hevoset-olivat-arkoja-ja-vauhkoja-tama-on-kaunis-katsella/6106826

 

veteraanit_hevonen_2Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry