Didim
KSM härkätie2018

Anne Siekkinen duosi voittoon

 

siekkinen_anne

Anne Siekkinen

Anne Siekkinen ja Kimmo Lindegren edustivat Someroa Aulangolla, jossa kisattiin seniorilaulajien Suomen mestaruudesta. Henkilökohtaisissa sarjoissa somerolaiset eivät yltänet kärkeen, mutta Anne Siekkinen voitti duo-sarjan parinsa, ylivieskalaisen Arja Löytynojan kanssa. Musasiskot esittivät kappaleen Vain yhdessä olemme ehjät.
Esityksessä laulun lisäksi Löytynoja soitti huilua ja Siekkinen koskettimia.
Duo perustettiin viime kesänä. Harjoittelu on melko haasteellista, sillä he asuvat satojen kilometrien päässä toisistaan. Naiset lähettävät toisilleen nauhoituksia laulustaan ja soitostaan ja mallaavat siten kappaleitaan esityskuntoon.
Voiton yleisen sarjan henkilökohtaisessa kisassa vei Seppo Niemi Sastamalasta, toinen oli Ari Tamminen Jämijärveltä ja kolmas Arja Löytynoja Ylivieskasta.
60+ sarjan voitti Pirkko Junttila Nivalasta. 70+ sarjan paras oli Raimo Turtiainen Riihimäeltä.
Tuomaristo, Raija Koso,  Matti Heinivaho, Jaska Mäkynen, Liisa Flinck ja Valto Järvelä, oli täysin yksimielinen voittajien paremmuudesta ja myös muista palkintosijoista.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry