Didim
KSM härkätie2018

Asiantuntijuutta tulee arvostaa

Tekninen lautakunta poisti kaupungin ensi vuoden talousarvioesityksestä hoitajakutsujärjestelmän sekä lukitus-, valvonta- ja työajanseurantajärjestelmän hankinnat. Perusturvalautakunta ihmettelee, miksi näin tehtiin, sillä nykyiset järjestelmät eivät toimi. Asiakkaiden, potilaiden ja työntekijöiden turvallisuus vaarantuu.
Perusturvajohtaja Taru Nordlund sanoo perusturvalautakunnan olevan asiantuntija hoitotyöhön liittyvissä asioissa. Tätä asiantuntijuutta tulisi teknisen lautakunnan arvostaa.
Tekninen lautakunta perusti päätöksensä sote-uudistukseen. Lautakunta katsoo, ettei nyt kannata tehdä suuria investointeja. Hoitajakutsujärjestelmän toimimattomuudesta ja kriittisyydestä lautakunta ei ollut tietoinen.
Perusturvalautakunta esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että investointeihin liittyvässä päätöksenteossa tulisi kiinnittää huomiota asukkaiden, potilaiden ja työntekijöiden turvallisuuteen.
Viime viikolla kaupunginjohtaja esitti kaupunginhallitukselle, että hoitajakutsujärjestelmä palautetaan talousarvioesitykseen. Näin tehtiin. Kaupunginvaltuusto päättää ensi vuoden budjetista joulukuisessa kokouksessaan.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry