Didim
KSM härkätie2018

Asukkaan omatoimisuus ja -rytmisyys toteutuu Katajakodissa

Asiakaslähtöisyys on ollut tehostetun palveluasumisyksikön, Katajakodin toiminta-ajatuksena sen perustamisesta saakka. Hoitajat ovat vanhuksilla töissä ja ovat osa heidän arkeaan. Asukkaalla on historia ja tavat, jotka otetaan huomioon. Ihmisestä ollaan aidosti kiinnostuneita.
Talo on asukkaille koti, jossa vanhukset saavat herätä, syödä ja mennä suihkuun oman elämänrytminsä mukaan. Kunhan asioista on sovittu.
Asukkaan omarytmisyys toteutuu ja onnistuu  Katajakodissa.
Lue lisää tiistain 1.11. Somero-lehdestä

Lea Lehtonen on asunut Katajakodissa puolitoista vuotta ja pitää olemisestaan. Vierellä hiuksia kampaa Pihla Linnainmaa.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry