Didim
KSM härkätie2018

Auto ruttuun, kuljettajan vammat jäivät vähäisiksi

Henkilöauto ja kuorma-auto törmäsivät toisiinsa rajusti Salontiellä torstai-iltapäivällä ennen kello 16:ta. Onnettomuuspaikka oli suoralla tiellä Teeriharjulta noin 400 metriä Saloon päin.
Olosuhteisiin nähden vältyttiin vakavilta henkilövahingoilta.
Somerolle päin ajamassa olleen lahtelaisnaisen kuljettama henkilöauto oli suoralla tieosuudella ajautunut hiljalleen vastaantulevien kaistalle. Vastaantulevasta liikenteestä henkilöautojen kuljettajat olivat onnistuneet välttämään yhteentörmäyksen väistämällä ajosuunnassaan oikealle, mutta väärää puolta ajanut auto oli kohdannut kuorma-auton juuri tien reunassa olleen kaiteen kohdalla.
Kuorma-auton kuljettaja, vinkkiläläinen mieshenkilö, oli muiden tapaan väistänyt oikealle. Kaiteesta johtuen tila ei ollut riittänyt, vaan ajoneuvot törmäsivät toisiinsa vasemmista etukulmistaan.
Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä pahoin. Sen kuljettaja vietiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Hänen vammansa eivät kuitenkaan olleet vakavia.
On mahdollista, että onnettomuus on aiheutunut sairauskohtauksesta.

Kolari tapahtui Salontiellä liki Kanungintien risteystä noin 400 metriä Teeriharjulta.

Kolari tapahtui Salontiellä liki Kanungintien risteystä noin 400 metriä Teeriharjulta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry