Didim
KSM härkätie2018

Heikki Hela Badding- musikaalin pääosaan

 

helaheikki-press1

Kummeli-ryhmästä tunnettu Heikki Hela astuu kesällä Rauli Badding Somerjoen rooliin. Hänet nähdään heinäkuussa ensi-iltansa saavan Baddingin elämästä kertovan musiikkinäytelmän pääosassa Esakalliolla.
Legendaarisesta laulajasta kertovan musiikkinäytelmän muissa rooleissa on Helan lisäksi muun muassa Suvi Karjula, Jani & Jetsetters -yhtyeen solisti Jani Forsman, Baddingin pikkusisko Mailis Niemelä ja lapsuudenystävä Rauli ”Rafe” Tanskanen.
Musiikkinäytelmän käsikirjoittaa todellinen Badding-asiantuntija Heikki Metsämäki, ja sen ohjaa monista Yleisradion tv-tuotannoistaan tunnettu Timo Suomi. Esityksen suojelijaksi on lupautunut elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki.
Badding-musiikkinäytelmää säestää orkesteri, jota johtaa kitaristi Jari ”Heinä” Nieminen. Näytelmän avustajina nähdään suuri joukko somerolaisia teatteriharrastajia, joiden joukossa on monia Baddingin lapsuudenystäviä.
Rauli Somerjoen syntymästä tulee ensi vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta. Merkkivuotta juhlistaa Esakalliolla esitettävä Badding-musiikkinäytelmä, josta on heinäkuussa viisi esitystä.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry