Didim
KSM härkätie2018

Janne Tolvi jatkaa yrittäjien puheenjohtajana

 

tolvi

Someron Yrittäjät jatkaa Janne Tolvin (Kolatun juustola) komennossa. Sihteerinä jatkaa Pia Maavirta (Sairaankuljetus Maavirta).
Syyskokouksessa valittiin uudelleen myös kaikki muut hallituksen jäsenet: Jari Vaittinen (Jaatimet), Janne Käkönen (Arskametalli), Jani Kurvinen (Kökkön Lomamökit, Ecospring Finland), Anne Rosenberg (Someron Rengas), Heikki Kesäniemi (Kesätuote), Eerika Suvila (Seeterin kartano), Heidi Mäkinen (Parturi-kampaamo Hiushuone SH), Sari Merilä (Paikallislehti Somero) ja Someron Yrittäjänaisten edustajana Outi Kolattu-Tolvi (Kolatun juustola).
Hallituksen kokoonpanoon virallistettiin myös kahdestoista jäsen, Somero Sydämessä edustaja Elina Riikonen (Parturi-kampaamo RedHead).Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry