Didim
KSM härkätie2018

Kaksipäiväinen Ruokava avautuu viikonloppuna

 

Joulu-Ruokava järjestetään tänä viikonloppuna ja Someron Esa kantaa huolen järjestelyistä. Messut järjestetään jälleen kaksipäiväisenä viime vuoden tapaan. Someron Esan puheenjohtaja Joni Rintamaa kertoo lehdessä, miksi kaksipäiväinen Ruokava on parempi kuin yksipäiväinen.

Lue lisää 25.11.2016 Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry