Didim
KSM härkätie2018

Kerro meille itse tehdystä joulukalenteristasi

Joulukalenterin ensimmäinen luukku avataan reilun viikon kuluttua, 1. joulukuuta. Oletko tehnyt joulukalenterin itse tai onko sinulla tapana ilahduttaa ystäviäsi omalla taidonnäytteellä?

Lähetä meille kuva ja lyhyt tarina tekemästäsi joulukalenterista. Mistä aineksista joulukalenterisi on tehty? Kuinka pitkään sen tekeminen kesti? Mitä paljastuu kalenterin luukuista?

Onko sinulla sama kalenteri käytössä vuodesta toiseen? Entä kiertääkö kalenteri peräti suvussa? Mitä muistoja joulukalenteriin liittyy?

Luomme joulutunnelmaa ja julkaisemme kuvia joulukalentereista lähipäivinä. Lähetä kuva ja tarina osoitteeseen lukijalta@somerolehti.fi tai merkitse se esimerkiksi Instagramissa #joulukalenteri2016 ja osoita se meille #somerolehti.

Liitä mukaan nimesi ja paikkakuntasi.

 

 

Kuvahaasteessa ovat mukana seuraavat lehdet: Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Loimaan Lehti, Auranmaan Viikkolehti, Kaarina-lehti, Paikallislehti Somero, Uudenkaupungin Sanomat, Laitilan Sanomat, Kunnallislehti. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat ja tarinat.

Lähettämiäsi kuvia käytetään ensisijaisesti tämän jutun yhteydessä. Kuvat tallentuvat myös arkistoomme ja niitä saatetaan käyttää joskus uudelleen. Kuvista ei makseta palkkiota.

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry