Didim
KSM härkätie2018

Liikunta on lääkettä

Passiivinen elämäntapa ja liikkumattomuus ovat kaikenikäisten vitsaus.
Arjessa ei tarvitse enää ponnistella, kantaa sisälle vesiä eikä lämmityspuita eikä kulkea matkoja omaa lihaksistoa käyttäen. Istumatyö jumittaa paikat. Koulu- ja työpäivän jälkeen nököttäminen jatkuu tietokoneiden ja television ääressä. Arki on passiivista.
Liikkumattomuus on riskitekijä monien kansantautiemme taustalla. Liikunnasta on hyötyä useiden pitkäaikaissairauksien, kuten valtimotautien, lihavuuden, diabeteksen, rappeuttavien tuki- ja liikuntaelinsairauksien, ahtauttavien keuhkosairauksien, muistisairauksien ja masennusoireiden ehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.
Jotta kroppa voi hyvin, se vaatii hyvän lihaksiston ja vahvat ympäröivät rakenteet. Ne eivät synny ilman rasitusta.
Ihminen on tarkoitettu liikkumaan, ei istumaan. Nouse ylös. Tarvitaan asennetta. Hivutan takapuoleni penkistä mahdollisimman usein. Otan tänään pari askelta enemmän kuin eilen. Jätän auton kauemmaksi kaupan ovesta. Lisään arkiliikuntaa.
Säännöllinen liikunta on lääkettä kaikenikäisten hyvinvoinnille.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry