Didim
KSM härkätie2018

Medianomi AMK muutti Hansun kaupunkiin

 

Keltiäisten kylän tien varressa sijaitseva Hansun kaupunki -kyltti huvittaa Jesse Ollulaa. Kun hän puolisonsa kanssa löysi asunnon Somerolta, he eivät tienneet, että olivat saaneet ”kaupunkiasunnon”. Ollula utelee, mistä mokoma nimi juontaa juurensa.

Somero-lehden jutussa kerrotaan yksi todentuntuinen selitys vanhalle, historialliselle nimelle. Myöskin kerrotaan siitä, miten Jesse Ollula päätyi kaikista paikoista juuri Somerniemelle puolisonsa kanssa asumaan, mitä tekee medianomi, ja minkälaisia audiovisuuaalisen maailman palveluita hän yrityksille ja yksityishenkilöille tarjoaa.

Videokuvaukseen tarvitaan laadukas mikrofoni ja valoa antavat nykyisin tehokkaat ledit. Jesse Ollula pystytti lavasti kuvaustilanteen Somero-lehden toimitukseen, jossa ”haastateltavana” on Elina Ojalin.

Videokuvaukseen tarvitaan laadukas mikrofoni ja valoa antavat nykyisin tehokkaat ledit. Jesse Ollula pystytti lavasti kuvaustilanteen Somero-lehden toimitukseen, jossa ”haastateltavana” on Elina Ojalin.

Lue lisää 25.11.2016 Somero-lehdestä

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry