Didim
KSM härkätie2018

Monosen tuotannosta cd-paketti

 

mononen

VL-Media julkaisee ensi keväänä Unto Monosen levytetystä tuotannosta usean cd:n paketin. Samalla siirretään kymmeniä levytyksiä yksittäiseen toistopalveluun saataviksi netin palvelusivuille.
Syntymässä oleva levypaketti kansimateriaalikirjoineen on suurin koskaan tehty julkaisu Monosen tuotannosta. Unto Mononen -yhdistyksen levyttämistä monoskappaleista ainakin Eino Grönin levytykset ovat tulossa levykokonaisuuteen.
Unto Mononen -yhdistyksen vuosikokous valitsi yhdistykselle hallituksen vuodeksi 2017. Puheenjohtajana jatkaa Harri Kumpulainen Turusta, sihteerinä Heikki Lindholm (Turku), rahastonhoitajana Leif-Johan Lagerroos (Somero) ja jäseninä Jorma Aaltonen (Lokalahti), Raimo Tuominen (Turku) ja Matti Romu (Kanunki).
Sekä Tuominen että Romu ovat alkuperäisen Unto Monosen yhtyeen muusikkoja. He ovat aloittaneet rippikouluikäisinä muusikon uransa Monosen yhtyeessä 1950-luvulla. Kumpikin jatkaa yhä soittajantietä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry