Didim
KSM härkätie2018

Nikkanen jatkaa Team Finlandissa, Liipola uutena EM-ryhmään

 

Suomen Urheiluliitto on valinnut yleisurheilijoiden valmennusryhmät kahdeksi seuraavaksi vuodeksi. Someron Esasta valituksi tuli kaikkiaan neljä urheilijaa. Minna Nikkanen valittiin 14 muun urheilijan kanssa edelleen korkeimpaan valmennusryhmään Team Finlandiin. Samaan ryhmään valituksi tuli myös Salon Vilpasta edustava harjoitus- ja kilpakaveri Wilma Murto.
Nuorten maajoukkuevalmennukseen viime vuonna valitut seiväshyppääjä Tommi Holttinen ja moukarinheittäjä Johanna Witka jatkavat ryhmissään, tosin Holttinen tuli nyt valituksi vielä korkeampaan nuorten EM-valmennettavat ryhmään. Samaan ryhmään valittiin myös loistavan kauden heittänyt moukarimies Henri Liipola.

Lue lisää 18.11.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry