Didim
KSM härkätie2018

”Otin arvonimen kiitollisena vastaan”

Tasavallan presidentti on myöntänyt Someron Säästöpankin varatoimitusjohtaja Aulis Kankareelle talousneuvoksen arvonimen. Arvonimi on kansalaiselle myönnetty julkisen arvonannon osoitus hänen tekemästään työstä yhteiskunnan hyväksi.

Talousneuvos Aulis Kankare.

Talousneuvos Aulis Kankare.

– Päällimmäisin tunne minulle myönnetystä arvonimestä on kiitollisuus. Monessakin asiassa juuri kiitollisuus tekee hyvää ihmiselle, sanoo Aulis Kankare.
– Se merkitsee minulle paljon, että arvonimeä haki työnantajani Säästöpankki. Koen sen arvostuksena tekemääni työtä kohtaan. Olen saanut jotakin aikaan sekä Someron Säästöpankissa että Säästöpankki-ryhmässä. Niin monessa työryhmässä olen ollut mukana työurani aikana.
– Olen työskennellyt 36 vuotta SP-ryhmässä, joista 8 vuotta olin Säästöpankkien Kiinteistövälityksessä. Toisen aloitukseni pankissa tein 8.8.1988 kello 8. Paikkana oli silloinen Kaskiston konttori, josta tulin Someron konttoriin pankinjohtajaksi.
– Pankkitoiminnassa riittää haasteita tulevinakin vuosina. Olemme eläneet voimakkaan murroksen aikaa sen jälkeen kun rahamarkkinat vapautettiin. Korot ovat olleet pienet ja nyt ne ovat miinuksella; sen myötä meille ovat tulleet myynnilliset haasteet. Sääntely on voimakkaasti lisääntynyt ja lisääntyy edelleen. Paras ja välttämätön lääke siihen on yhteistyön tekeminen pankkien välillä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry