Didim
KSM härkätie2018

Pienet suuret teot

Toisen saaminen hyvälle tuulelle ei vaadi paljon. Pelkästään hymyilevän ihmisen kohtaaminen nostaa suupielet ylöspäin. Yleisnegatiiviselle tallaajalle hymyily voi aiheuttaa reaktion: mitä minulle pottuilet tai mitä sinä oikein haluat.
Suomalaiset osaavat paremmin negatiiviset jutut. Meiltä onnistuu mainiosti toisen hermostuttaminen. Kun ei kuunnella. Kun ei saa vastausta. Kun ei palvella. Kun vaan jankuttaa omaa asiaansa muista välittämättä. Paha tuuli alkaa puhaltaa puseroon.
Vielä paremmin suomalaisen saa hyvälle tuulelle, kun hän tajuaa, että jollain on asiat huonommalla tolalla kuin itsellä.
Prinsessapäivän kehitysvammaisille loihtineet saivat nelikon onnensa kukkuloille. Tervaskanto kuntoon -projekti osoitti, että pienellä lähimmäisen huomioimisella ja ajattelutavan muutoksilla on suuri vaikutus.
Monitoimitalolla show´n pitänyt stand up -koomikko pani yleisön hörähtelemään ja ajattelemaan. Salista tuli ulos iloista väkeä. Kenties he oivalsivat, ettei tämä olekaan niin haudanvakavaa. Elämän voi ottaa rennomminkin. Eläminen on hauskaa ja elämisen arvoista.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry