Didim
KSM härkätie2018

Pop up -myymälä keskustaan

 

kierrätyskeskus Ecotekola vastaava ohjaaja Pentti Lehto käsityöt myymälä

Pentti Lehto työskentelee Ecotekolan kuntouttavan työtoiminnan vastaavana ohjaajana. Takapuolen alla on Ecotekolan omaa tuotantoa.

Kierrätyskeskus Ecotekolan pop up -myymälä avautui viikoksi Joensuuntien varteen. Maanantaista perjantaihin esillä on sekä kierrätystavaraa että uusia kädentaidon tuotteita, puu- ja tekstiilitöitä. Keskiviikkona ja torstaina kädentaitajat valmistavat tuotteita paikan päällä pop up -myymälässä.
– Iso kiitos vapaaseurakunnalle, kun antoi tilat viideksi päiväksi meidän käyttöömme. Se on sitä paljon puhuttua yhteisöllisyyttä, kiittelee kaupungin pyörittämän Ecotekolan kuntouttavan työtoiminnan vastaava ohjaaja Pentti Lehto.
Hän toivoo vastaavanlaista henkeä löytyvän muiltakin yhteisöiltä ja yrityksiltä Ecotekolaan päin, sillä työllistymisestä hyötyy koko paikkakunta.
– Meidän ecotekolalaisten pitää suuntautua ulospäin ja ottaa yhteyksiä yrityselämään.
– Yrittäjät ja yhteisöt, ottakaa te rohkeasti meihin yhteyttä. Kysykää palveluistamme. Selvitämme, onnistuuko tarvitsemanne askare meiltä, kehottaa Lehto ja selvittää Ecotekolan kuntouttavan työtoiminnan väen auttaneen esimerkiksi muutoissa, hoitaneen kaupungin sisäistä postia ja kuljettaneen ruokaa kotihoidon asiakkaille.
Pop up -myymälän avaaminen keskustaan on yksi työtoiminnan markkinointikeino.
Vieläkin on somerolaisia, jotka eivät tiedä, missä Ecotekola on ja mitä se tekee. Varsinainen kierrätyskeskus Ecotekola sijaitsee Tehdaskujalla Jaatilassa. Joillekin se on syrjässä ja liian kaukana ydinkeskustasta.
– Somerolaiset näyttävät, tarvitsevatko he tällaista. Katsotaan, millaisen vastaanoton myymälä saa. Olisihan se hienoa, jos meillä olisi myyntipaikka keskustassakin; ikään kuin käyntikorttina, mitä kaikkea teemme. Rahastahan myymälän pitäminen on kiinni, toteaa vastaava ohjaaja Pentti Lehto.

Lue lisää 29.11.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry