Didim
KSM härkätie2018

Somero on kuin ostoskeskus

Joulukadun avajaisissa muistutettiin siitä, että joulun hankinnat kannattaa tehdä Somerolta.
Nyt kun valot syttyivät, on Joensuuntie kuin jouluinen ostoskeskus. Mitäs jos tänä vuonna tekisimmekin retken tähän omaan ostosparatiisiin?
Puuttumaan jäisivät vain pitkät ajokilometrit, parkkipaikan haku ja ostoshässäköissä pauhaava musiikki.
Joensuuntien ostoskadulla on monipuolinen kattaus lahjoja, joulukoristeita, kukkia, herkkuja ja vaikka mitä.
Nälässäkään ei tarvitse ostoskeskuksessamme kulkea, sillä sopivin väliajoin löytyy ruokaa kebabista, hampurilaisiin, salaatteihin ja lounaspöytien monipuoliseen tarjontaan. Kahvia, glögiä, leivonnaisia, kaikkea löytyy.
Ja liikkeitä sekä tilapuoteja on toki Joensuuntien ulkopuolellakin.
Oman tunnelmansa tarjoavat joulumyyjäiset. Käsityöläiset tuovat aikaansaannoksiaan tänäkin vuonna esimerkiksi Ruokavaan ja Somerniemen kesätorille.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry