Didim
KSM härkätie2018

Someron kuninkaalliset mediapyörityksessä

 

media3

Charmikas tangokuningas Kyösti mäkimattila sai tyttöjen sydämet läpättämään.

media media2

Someron neljä prinsessaa saivat runsaasti mediahuomiota. Joensuuntiellä Muotiputiikki Helmen tiloissa vietettyä prinsessapäivää olivat todistamassa MTV, YLE sekä useat lehdet. MTV:n Facebook-kanavalla ohjelmaa pääsee seuraamaan jo nyt, YLEn Lounais-Hämeen uutisia huomenna. 

Lue lisää 25.11.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry