Didim
KSM härkätie2018

Tiisu kampäkkää

 

kampak

Somerolla vaikutti viime vuosikymmenen puolessavälissä StyRockS-niminen bändi. Alku oli lupaava, muutamaan vuoteen mahtui 50 keikkaa. Homma kuitenkin hiipui jäsenten aikuistuessa. 2006 yhtye esiintyi viimeisen kerran Teijolla Hanoi Rocksin kanssa.
StyRockSin rumpalin Juho Petterssonin ja kitaristi Riku Rauhaniemen harrastus jatkui omillaan opiskelujen ja töiden lomassa. Ystävyys säilyi, kuin myös kaipuu esiintymään.
Petterssonin vaimon 30-vuotissyntymäpäivät olivat käännekohta uudelle tulemiselle. Riku Rauhaniemi otti basson käteensä, tämän pikkuveli Henrik ”Tiisu” Illikainen saatiin kitaraan ja koossa oli bändi.
Syntymäpäiviä varten perustettu comeback-kokoonpano sai nimekseen Kambäk.

Lue lisää  18.11.2016  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry