Didim
KSM härkätie2018

Ensin houkutellaan matkailijoita, sitten uusia asukkaita

Matkailuyrittäjät ja kaupunki järjestivät Somero-kierroksen, jolla tutustutettiin somerolaisia oman paikkakunnan monipuolisuuteen.
Kun tarjonta on hallussa, voi markkinoida kohteita ja ohjata matkailijan juuri sinne, mistä hän on kiinnostunut.
Someron valtteja ovat muuan muassa laaja ja toimiva palvelujen kirjo, turvallisuus, luonto ja sijainti lähellä pääkaupunkiseutua.
– Meidän somerolaisten pitää puhaltaa yhteen hiileen. Tulijoille tulee kertoa Someron hyvästä fiiliksestä, jotta he tajuavat, että Somerolla on turvallista asua ja yrittää, heittää  myynnin ja markkinoinnin opiskelija Minna Kari-Åberg, joka tekee harjoittelua somerolaisille matkailuyrityksille.
– Tänne tulevat matkailijat, mutta kyllä tarkoitus on saada lisää veronmaksajiakin, jatkaa kierroksella mukana ollut Kari-Åberg.

Lue lisää tiistain 20.12. Somero-lehdestä

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry