Didim
KSM härkätie2018

Joulu herättää muistot

Arja ja Matti Torkkomäen joulupöytä palauttaa muistot menneistä ajoista ja läheisistä. Kattauksessa on vuosikymmenien varrella lahjaksi saatuja aterimia ja työmatkoilla hankittuja astioita.
Joulupöytään valmistetaan sellaisia ruokia, joista erityisesti pidetään. Tarjottavana on myös lahjaksi saatuja herkkuja, joita kelpaa maiskutella hartaudella kerran vuodessa.

Arja Torkkomäki kattaa aattoillan ruokapöydän viidelle hengelle: itselleen, miehelleen Matille, tyttärelleen Emmalla, pojalleen Tuomaalle ja tämän tyttöystävälle Veronicalle.

 

Lue lisää perjantain 23.12. Somero-lehdestä

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry