Didim
KSM härkätie2018

Kaisa Suutela-Kuismalle director musices -arvonimi

 

kaisa

Tuomiokapituli on myöntänyt director musices -arvonimen Salon seurakunnan johtavalle kanttorille, somerolaiselle Kaisa Suutela-Kuismalle.
Director musices on arvonimi, jonka tuomiokapituli myöntää ansioituneelle urkurille tai tasavallan presidentti ansioituneelle muusikolle.
Tuomiokapitulin myöntämästä arvonimestä ei ole ollut aiemmin säädöstä, mutta kirkkolakiin on tekeillä siitä muutos. Tuomiokapituli myöntää kirkolliskokouksen toimikauden aikana yhden arvonimen kutakin alkavaa 30 seurakuntavirassa olevaa kanttoria kohden.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry