Didim
KSM härkätie2018

Marttasiskot ahertaneet 40 vuotta

Someron Marttasiskot ovat kokoontuneet yhteen tekemään, kartuttamaan taitojaan, jutustelemaan ja auttamaan toisia.

Yhtenä ajatuksena kerhon perustamisessa oli kerätä yhteen nuoria marttoja. Nyt näiden `nuorten´ marttasiskojen keski-ikä on hieman yli 80 vuotta ja toiminta jatkuu yhä.
Marttasiskojen kokoontumiset ovat aina olleet odotettuja, sillä tiedossa on ollut mukavaa, rönsyilevää keskustelua, todellisuuden haasteita unohtamatta. Naiset toivovat, että pieni ryhmä jaksaa vielä tulevinakin vuosina toimia. 40 vuoden yhtämittainen toiminta on hyvä saavutus.

Lue lisää perjantaina 2.12. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry