Didim
KSM härkätie2018

Jos ei vuokralaista, niin taidetta

Someron keskustassa on harmillisen monta tyhjää liiketilaa. Keskusta kaipaisi kipeästi lisää elämää.
Joensuuntien ytimen ulkopuolella on hienoja liikkeitä, kuten Pellavakeskus. Olisipa upeaa saada tämäkin turistien matkailukohteena toimiva liike esiin kaupungin sydämeen. Se on täynnä tuotteita, jotka näyttäisivät kauniilta myös näyteikkunoissa.
Vuokrat ovat tietysti Joensuuntien varrella kovemmat kuin muualla Somerolla. Toisaalta lemmikkitarvikeliikkeen omistaja kertoi lehdessä myynnin moninkertaistuneen hänen muutettuaan sivukadulta Joensuuntielle.
Tilojen omistajien kannattaisi ehkä tässä tilanteessa miettiä, onko vuokrien taso kohdillaan. Olisiko vähemmän maksava vuokralainen parempi kuin tyhjä huoneisto?
Apteekin entisiin tiloihin on nyt tuotu ensiavuksi taidetta, Seppo Mannisen veistoksia. Hieno idea! Huomattavasti parempi vaihtoehto kuin tyhjä tila. Jos tilassa palaisivat myös valot, olisi itakävelijälläkin ihaltavaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry