Didim
KSM härkätie2018

Pakkasta ja lunta vasta ensi viikolla, vuosi vaihtuu plussakelissä

Talvista säätä on luvassa vasta ensi viikolla, kun pohjoisesta puhaltava tuuli tuo pakkaset Suomeen. Pakkasten mukana luvassa on myös paikoitellen vähän lunta.

Uusi vuosi sen sijaan otetaan vastaan lämpimässä säässä. Monin paikoin plussa-asteita on useita.

Leudossa säässä uutta vuotta on juhlittu mm. vuonna 1973, jolloin lämpötila nousi Lapissakin yli +5 asteen. Myös vuosina 1984, 1992 ja 2007 vuodenvaihde oli leuto, lämpömittarit näyttivät +4 … + 6 astetta. Näitä lukemia on luvassa myös tulevana vuodenvaihteena.

Kylmintä uudenvuodenpäivänä sen sijaan on ollut Sallan Naruskajärvellä, jossa mitattiin 1.1.1982 vuorokauden alimmaksi lämpötilaksi -43,5 astetta, kertoo Ilmatieteenlaitos. Lukuisilla paikkakunnilla maan etelä- ja keskiosassa oli 1.1.2003 ennätyskylmää tarkastelukaudella 1961-2003.

Tänään tiistaina Ilmatieteenlaitos varoittaa jalankulkijoita erittäin liukkaasta kelistä. Myös tiet ovat monin paikoin erittäin liukkaita.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry