Didim
KSM härkätie2018

Pariskunnan joulunvietto päättyi veitsellä viiltelyyn

 

Rankkulantiellä pariskunta vietti asunnossaan joulua vahvassa humalatilassa. Joulunvietto oli jossain vaiheessa ajautunut siihen, että nainen oli riidan päätteeksi viiltänyt miestään kahdella veitsellä käsiin ja jalkoihin. Haavat olivat pintahaavoja, jotka eivät vaatineet sairaalahoitoa. Nainen otettiin paikan päältä kiinni. Asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry