Didim
KSM härkätie2018

Pirauta ja piipahda

Kun suurin tohina hellittää, on jouluna aikaa pysähtyä omien ajatustensa kanssa. Rauhoittua, nauttia läheisistä ja antaa heille aikaa.
Monelle joulu on yksinäinen ja turvaton. Omaiset asuvat kaukana tai heitä ei enää ole.
Vanhemmat käyttävät päihteitä; äiti, isä tai puoliso on muissa maailmoissa suurena läheisyyden juhlapyhänä. Joulu tuntuu tavallista viikonloppuakin yksinäisemmältä.
Monet kaipaavat juttuseuraa ja turvallisen aikuisen tukea.
Sosiaalisen median aikakaudella on helppo ottaa ja pitää yhteyttä. On facet, meset, twitterit sun muut. Silti puhelinta ei kannata unohtaa.
Puhelinsoitto ystävälle, tuttavalle tai omaiselle tuottaa iloa, mutta myös turvaa. Toisen kanssa puhelimessa jutellessa aistii, tarvitseeko luurin päässä oleva muutakin apua kuin vain juttukaveria.
Kuulostellaan ja ollaan herkällä korvalla. Pidetään toisiimme yhteyttä. Pirautetaan kaverille ja piipahdetaan kylässä joulunaikaan ja muulloinkin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry