Didim
KSM härkätie2018

Saara Aalto esiintyy Sami Uotilan hiihtokeskuksessa

 

saara

Hiidenlinnaa ja Sisumetsän seikkailupuistoa kesäisin pyörittävä yrittäjä Sami Uotila on siirtynyt Someron maisemista taas talveksi Vihtiin hiihtokeskukseensa.

Tammikuun 28. päivä Vihti Skiissä on luvassa iso tapahtuma, jossa esiintyy muun muassa syksyllä Suomen puhutuimmaksi henkilöksi noussut X-factor-menestyjä Saara Aalto.

Alpen Treffen -tapahtuman juontaa Jaakko Saariluoma ja ohjelmassa on monenlaisia näytöksiä sekä musiikkiesityksiä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry