Didim
KSM härkätie2018

Somerolaiset innostuivat lahjoittamaan

Jouluna lähimmäisenrakkaus on voimissaan. Kuluvana joulunalusaikana somerolaiset ovat olleet auttavaisia.
– Tänä vuonna lahjoituksia on saatu enemmän kuin aikaisempina vuosina. Joululahjoituksia on tullut lahjoina, lahjakortteina sekä ruokakasseina, yhteensä noin 10 000 euron arvosta, toteaa vs. sosiaalityönjohtaja Marjaana Sorokin kaupungin sosiaalitoimen kautta suunnatuista joululahjoituksista.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry