Didim
KSM härkätie2018

Taidetta tyhjiin liiketiloihin

 

Someron kaupunki on käynnistänyt yhteistyöprojektin, jonka avulla yrittää saada taidetta esille tyhjillään oleviin liiketiloihin.
Apteekin entiseen tilaan on jo tuotu Seppo Mannisen veistoksia.
– Liiketilojen omistajat ovat lähteneet aika hyvin mukaan. Nyt toivoisin, että aiheesta kiinnostuneet taiteilijat ottaisivat yhteyttä tänne kaupungintalolle, kehottaa kehittämisasiantuntija Juuso Alatalo.
Esimerkiksi maalaukset sopivat hyvin näyteikkunoihin.
– Projektilla halutaan yhtä aikaa tukea taiteilijoita ja tuoda elävyyttä katukuvaan. Samalla myös tyhjillään olevat tilat saavat uudenlaista näkyvyyttä ja arvoa, Alatalo sanoo.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry