Didim
KSM härkätie2018

9.joulukuuta 1997

Sillan peruskorjaus on sulkenut kiikalan ja Someron välisen lautelantien Halkjärvenojan kohdalta. Kiikalaan menijät joutuvat nyt kiertämään autollaan Rekijoen kautta. Lisämatkaa tulee noin kuusi kilometriä. Sillalle tehdään perusteellinen remontti, jonka aikana kansirakenteet ja kaiteet tulevat entistä ehompaan kuntoon. Kuluneet ja lahovaurioiset puuosat uusitaan. Puiset reunapalkit korvataan teräksisillä.

-Sillan korjaus alkoi olla välttämätön, sillä varsinkin vanhat kaiteet alkoivat olla turvalllisuuden kannalta huonot, kertoo työnjohtaja Riku Vanhanen Turun tiepiirin sillankorjausyksiköstä.Runsaat kaksi kuukautta kestävän remontin kustannusarvio on noin 250 000 markkaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry