Didim
KSM härkätie2018

Juho Pettersson jatkaa kirkkovaltuuston johdossa

Kirkkovaltuusto valitsi puheenjohtajakseen Juho Petterssonin vuosiksi 2017–2018.
Myös muut puheenjohtajisto säilyy ennallaan.
Kirkkovaltuuston varapuheenjohtajana jatkaa Tarja Kankare ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtajana Hanna-Liisa Kärki. Kirkkoherra on kirkkoneuvoston puheenjohtaja.
Kirkkovaltuusto valitsi kirkkoneuvoston jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. He ovat Marketta Aaltonen (varajäsen Tuula Salonen), Heikki Veikkola (Pentti Manner), Colette Roto (Touko Roto), Anu Lankinen (Anneli Lehtimäki), Petri Känkänen (Elina Mettovaara), Pauli Eino (Outi Tuuminen), Markku Manni (Heikki Laine) ja Tellervo Suomalainen (Antti Kujansuu).
Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Hanna-Liisa Kärjen henkilökohtainen varajäsen on Jussi Talikka.

Juho Pettersso sai luottamuksen jatkaa kirkkovaltuuston puheenjohtajana kauden 2017-2018.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry