Didim
KSM härkätie2018

Kelamaista keinuntaa

 

Kari Luoto teki neljän biisin soololevyn. Kun miehen aikaisempaa levytuotantoa on kuunnellut,  ovat odotukset korkealla. Erityisesti muita biisejä kulkevampi ”Täyttä ymmärrystä vailla” tuo mieleen Anssi Kelan tuotannon. Sellainen kelpaisi meriitiksi monellekin biisintekijä-laulajalle. Levyyn tutustuminnen käy helposti jopa neljässä pilvipalvelussa: AppleMusic, Deezer, Google Play ja Spotify.

Kari Luodon uutukais-cd:n kansi.. Kuva: Petri Blomqvist.

Lue lisää 27.01.2017 Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry