Didim
KSM härkätie2018

Keskustaan tulossa liikennevalot, 30 km/h rajoitus, peltipoliisi…

Keskustataajaman liikenneturvallisuuden parantaminen otti teknisen lautakunnan kokouksessa ison harppauksen eteenpäin. Näyttää mahdolliselta, että Joensuuntielle voitaisiin saada saada jopa valvontakamera, joka on saanut Somerolla laajan hyväksynnän. Kärsimään joutuisi ainoastaan se, joka ajaa ylinopeutta.  Töyssyjä haluavat ovat vähemmistössä.

Lue lisää 20.01.2017 Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry