Didim
KSM härkätie2018

Kitara seinälle ja taidenäyttely kasaan

 

1549505_

Tomppa Tuomi on kuin uudestisyntynyt mies. Viisikymmenvuotiaan olemus on pirteä ja pari kiloakin on karissut. Oli syy-yhteyttä tai ei, kitaristi-laulajana tunnetun rockmiehen kiinnostuksen pääkohde on vaihtunut taidemaalaukseen.

Someron kirjaston parvigalleriassa on näyttelyn avajaiset tänään kello 17.

Lue lisää 30.12.2016 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry