Didim
KSM härkätie2018

Kortiton kuski kolhi vastaantulijan autoa

 

Poliisipartio sai keskiviikkona kello 23.49 tehtävän Saarentaantielle, jossa ilmoittajan mukaan hänen ajokaistallaan tuli vastaan henkilöauto, jota hänen oli pitänyt väistää niin paljon tien oikeaan laitaan kuin mahdollista ajamatta ojaan.
Tästä huolimatta autojen peilit olivat kolahtaneet niin että irtosivat.
Vastaantulevien kaistalla ajanut ei pysähtynyt selvittämään tapahtunutta, vaan jatkoi matkaansa.
Ilmoittaja seurasi autoa Lamminperäntielle, jossa autosta nousi matkustajia ulos. Kuski yritti jatkaa matkaansa, mutta ilmoittaja sai pysäytettyä auton.
Paikalle tullut poliisipartio puhallutti kuskin, paikkakuntalaisen vuonna 1952 syntyneen miehen, jonka puhallustulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.
Kuljettajalla ei myöskään ollut auton ajamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry