Didim
KSM härkätie2018

Ollilan koulu ei mennyt kaupaksi

 

Kuukauden pituinen myyntiaika Ollilan koulusta päättyi keskiviikkona. Vaikka kauppoja ei syntynyt, niin ainakin saatiin todiste siitä, että kiinnostus vanhoja koulurakennuksia kohtaan käy edelleen kuumana. Myynti-ilmoitukselle kertyi netissä kaikkiaan 13 633 katsomiskertaa. Myös kohteeseen tutustujia oli yllätävän paljon liikkeellä.

Ollilan vanha kyläkoulu sijaitsee rauhallisella paikalla ja luonnon keskellä. Kuva Sauli Kaipainen.

Lue lisää 27.01.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry