Didim
KSM härkätie2018

Pientä fiilausta

Suomi 100 ja Somero 150 -juhlavuodet ovat alkaneet.
Kuten jo ehkä huomasitkin Somero-lehti lähti juhlavuoteen hiukan uusituin ilmein.
Yritysasiakkaamme ovat toistuvasti pyytäneet näkyvyyttä lehdessä myös alkusivuilla. Perinteisesti ilmoitukset on pääasiassa koottu lehden viimeisille sivuille.
Nyt vastasimme pyyntöön muokkaamalla sivujärjestystä uusiksi niin, että ensimmäiselle aukeamalle on mahdollista sijoittaa ilmoituksia.
Siitä eteenpäin lehti jatkuu entisenlaisenaan. On pääkirjoitus/pääuutissivu ja sen jälkeen kirkolliset/mielipiteet sekä keskiaukeama, josta siirrytään kohti urheilua ja päivyriä.
Lehden numeroita tulee tänä vuonna juhlaan sopivasti 100 kappaletta.

Antoisia lukuhetkiä
juhlavuodelle 2017!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry