Didim
KSM härkätie2018

Rakennusrintamalla kovin hiljaista

Rakentaminen on jatkunut Somerolla hiljaisena vuosia. Uusien omakotitalon rakentamiseen johtavia rakennuslupia myönnettiin viime vuonna ainoastaan kolmeen kohteeseen. Loma-asuntopuolella oli hieman vilkkaampaa, rakennuslupia myönnettiin tuplasti eli kuusi kappaletta.

Arkistokuva Sauli Kaipainen/Somero-lehti

Lue lisää 24.01.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry