Didim
KSM härkätie2018

Satumaisille paratiiseille liputuspäivä?

Suomessa on parikymmentä joko virallista tai vakiintunutta liputuspäivää. Viimeisin ehdotus on, että suomalainen sauna saisi liputuspäivänsä kesäkuun toiseksi lauantaiksi, Suomalaisen Saunan Päiväksi.  Perusteluna on, että sauna on oleellinen osa suomalaisuutta.
Tango Satumaa on oleellinen osa suomalaisuutta. Kansallisomaisuutta on myös sävelmä Paratiisi. Kummankin kappaleen takaa löytyy somerolaismuusikko eli Satumaan säveltäjä Unto Mononen ja Paratiisin tulkki Rauli Badding Somerjoki.
Musiikin voimaa ja suomalaisen musiikin päivää vietetään jo säveltäjä Jean Sibeliuksen syntymäpäivänä 8. joulukuuta.
Jospa liputus ei olisikaan henkilöitynyt Monoseen ja Baddingiin tai musiikkiin, vaan liputettaisiin satumaan ja paratiisin päivää. Suomessa löytyy monia paratiiseja ja satumaita; kuntia, joissa elo sujuu ja joista on hyvä ponnistaa valitsemalleen tielle.
Satavuotiaan itsenäisen maan juhlavuoden kunniaksi satumaisten paikkakuntien päivä olisi paikallaan. Somerolaisittain sille olisi nyt aika, sillä onhan Someron kunnallishallinnon 150-vuotisjuhlavuosi. Tai jos päätämme nostaa Someron viirin salkoon tiettynä päivänä. Olisihan se komeaa!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry