Didim
KSM härkätie2018

Teemana matkailu ja harrastukset

 

Kuva Armas Töykkälä

Somero-lehden välissä ilmestyy perjantaina matkailu- ja harrastusaiheinen liite. Lehti otti ennakkotunnelmia matkailuun jo tiistain numerossaan:

Puolentoista tunnin lentomatkan päässä Turusta odottaa kolmen ainutlaatuisen kaupungin sikermä. Trojmiasto-kolmoiskaupunki on Gdanskin, Sopotin ja Gdynian muodostama suurkaupunkialue.
Alueen tekee houkuttelevaksi läheisyyden lisäksi se, että siellä on jokaiselle jotakin. Kaupunkikulttuuria, historiaa ja rantoja. Kaiken lisäksi Puolan Pommeri on mielenkiintoinen maaseutumatkailukohde.

Lue lisää 24.1.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry