Didim
KSM härkätie2018

Uuden kirkkoherran valintajärjestelyt käynnistettävä pikimmiten

Kirkkoherra Asko Ojakoski siirtyy eläkkeelle 1. syyskuuta alkaen. Hänen viimeinen työpäivänsä tullee olemaan juhannuksen alla.
Kirkkovaltuusto tuumasi, että uuden kirkkoherran valintajärjestelyt pitää saada mahdollisimman pian käyntiin. Siksi kirkkoneuvoston tulee tehdä esitys vaalitavasta jo seuraavassa kokouksessaan helmikuun alkupuolella.
Kirkkoherra voidaan valita välittömällä tai välillisellä vaalilla. Välittömässä vaalissa seurakunnan jäsenet valitsevat uuden johtajan, välillisessä valinnan tekee kirkkovaltuusto.
Someron kirkkovaltuusto oli välillisen vaalin kannalla. Sen mielestä vaalimenettely on lyhyempi, nopeampi ja halvempi. Myös seurakuntavaalien alhaiset äänestysprosentit puoltavat kirkkovaltuuston tekemää valintaa.

Lue  lisää perjantain 20.1. Somero-lehdestä

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry