Didim
KSM härkätie2018

Valtakunnan ykkös- kulttuuria

Somerolla osataan tehdä kulttuuria!
Tänä vuonna se näkyy muun muassa juhlavuoden kunniaksi tehdyissä listauksissa.
Yle on tehnyt kattavan listauksen Suomen itsenäisyyden ajan tärkeimmistä kirjoista. 101 suomalaista kirjaa -kokonaisuuteen on valittu jokaiselta itsenäisyyden ajan vuodelta yksi teos.
Mukana on peräti kaksi somerolaista kirjailijaa. Kaari Utrio  romaanillaan Ruusulaakso on vuoden 1982 kirja ja Risto Rasa runokokoelmallaan Kaksi seppää vuoden 1976 kirja.
Ylen Radio Suomen verkkosivuilla  saa  äänestää itsenäisyyden ajan ikimuistoisimpia suomalaisia kevyen musiikin sävellyksiä ja sanoituksia. Mukana on kolme somerolaisteosta: Baddingin Paratiisi, Monosen Satumaa ja Tiisun Elämältä turpiin sain. Käykäähän äänestämässä!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry