Didim
KSM härkätie2018

Ällistyttävä tieto kyselystä

Kansalaisten mielestä tärkein puoluevalintaan vaikuttava tekijä on puolueen aatteellinen linja. 73 prosenttia uskoo sen vaikuttavan ratkaisevasti tai melko paljon puoluevalintaansa, käy ilmi Kunnallisalan kehittämissäätiön kuntavaaleihin liittyvässä tutkimuksesta.
Lähestyvien kuntavaalien takia on kiintoisaa, että puolueen toiminta yleensä koko maassa on tärkeämpi valinnan peruste kuin puolueen toiminta vaalikauden aikana omassa kotikunnassa.
Vaalikoneiden merkitys on  yllävän vähäinen, sillä vain alle viidesosa antaa painoarvoa vaalikoneesta saamalleen tulokselle. Todennäköisin vaalikoneen käyttäjä on alle 40-vuotias, vihreiden tai vasemmiston kannattaja. Vähiten vaalikoneet ohjaavat yli 60-vuotiasta SDP:n tai keskustan kannattajaa. Vaaleissa heillä on tapana painottaa perinnettä ja vakiintunutta oman puolueensa kannattamista.
Vaalit lähenevät. Toivottavasti äänestäjät Somerolla ovat kiinnostuneita oman kotikuntansa kehittämisestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry